Засновник і директор ТОВ «Волошин» Мирослав Волошин прочитав відкриту лекцію для студентів першого курсу

У рамках викладання курсу «Вступ в спеціальність» для проведення відкритої лекції кафедра обліку та економіко-правового забезпечення АПБ запросила випускника кафедри, а тепер – засновника і директора ТОВ «Волошин» Волошина Мирослава Володимировича.

Протягом двох годин Мирослав Волошин розповів про свої студентські роки, поділився секретами ведення успішного бізнесу в ІТ-консалтингу. Зокрема, він наголосив на тому, що сучасні підприємства потребують креативних та ініціативних спеціалістів, які володіють не тільки вузькими спеціальними знаннями бухгалтерського обліку,  а й  мають здатність працювати з великими обсягами інформації, швидко опановувати новітні технології, є порядними та сумлінними виконавцями, які вміють ефективно працювати у команді.

Крім того, Мирослав продемонстрував модель компетенції бухгалтера та власні критерії, за якими у ТОВ «Волошин» здійснюють підбір кадрів. Особливий наголос зроблений на необхідності володіння іноземними мовами, а також (що було здивуванням для студентів) уміння послуговуватися діловою українською мовою.

Загалом, ділова зустріч була корисною. Першокурсники з цікавістю вислухали поради досвідченого бізнесмена.