Проектна діяльність – пріоритет стратегії розвитку університету

Одним із шляхів диверсифікації фінансування діяльності університету є участь науково-педагогічних працівників та студентів у реалізації проектів, грантів та програм, що пропонуються міжнародними та національними донорськими організаціями.

З метою координації проектної діяльності структурних підрозділів ТНЕУ створено науковий інститут управління проектами, офіс якого розташований в корпусі Будинку науки (вул. Львівська, 5-а). Директором інституту (на громадських засадах) призначено доктора економічних наук, професора Григорія Леонардовича Монастирського.

Науковий інститут управління проектами пропонує усім зацікавленим особам ознайомитися з довідником актуальних грантових проектів та програм, розробленим низкою обласних державних адміністрацій України для використання організаціями різних форм власності та функціональної спрямованості.

З метою активізації проектної діяльності ТНЕУ науковим інститутом управління проектами заплановано низку заходів, серед яких проведення в листопаді цього року круглого столу «Проектна діяльність ТНЕУ: можливості, бар’єри, напрямки активізації». З метою забезпечення ефективності цього заходу, просимо надсилати пропозиції щодо його змістовного наповнення на електронну адресу: h.monastyrskyi@tneu.edu.ua 

Довідник проектів_ТОДА [777.86 Kb] 

Довідник проектів_ВОДА [6.87 Mb]