Уповноважений з антикорупційної діяльності ТНЕУ зустрівся з молоддю закладу вищої освіти

 Сьогодні відбулася зустріч уповноваженого з антикорупційної діяльності Тернопільського національного економічного університету Василя Ярославовича Брича з студентським активом закладу вищої освіти. До участі у зустрічі долучилася директор юридичної клініки ТНЕУ Ірина Юркевич.

Під час зустрічі студенти мали нагоду поспілкуватися з компетентними фахівцями й обговорили методи протидії корупції, дізналися, чим саме є корупція та які державні органи України займаються боротьбою з проявами даної діяльності. Також відбулися міні-дебати, де учасники мали нагоду висловити свої думки «за» та «проти» створення і діяльності Вищого антикорупційного суду України.

Захід дав можливість студентам поділитися міркуваннями стосовно різних проявів корупції, висловити свою думку про шляхи боротьби з даним явищем в нашій державі та у світі загалом.

Організація подібних зустрічей сприяє підвищенню рівня обізнаності студентів у питанні протидії корупції, що є підґрунтям для ефективної боротьби з даним явищем у суспільстві.