Онлайн-платформи для навчання вдома

Карантин – не перешкода для постійного саморозвитку і навчання! Пропонуємо Вашій увазі ряд платформ, які допоможуть провести час із користю, дізнатися багато нового і цікавого, не виходячи із дому!

–  Українська освітня платформа «Prometheus» – найкращі онлайн-курси України та світу, відеолекції, інтерактивні тести, форуми, безкоштовні сертифікати… Усі матеріали доступні цілодобово! Відшукайте курс, який стане цікавим саме Вам!

– Coursera – платформа, яка пропонує сотні безкоштовних онлайн-курсів з різних дисциплін, у разі успішного закінчення яких користувач отримує відповідний сертифікат.

– Навчальна платформа Google Digital Workshop – онлайн-курси з цифрового маркетингу, програмування, ділового спілкування, просування в Інтернет, мистецтва публічних виступів та багато інших відкриті для Вас! Тут є можливість пройти або лише окремий модуль, або ж увесь курс.

– EdEra – українська освітня платформа, де зібрані курси про ВСЕ – від підготовки до ЗНО з математики до основ веб-розробки. Переконані, що тут Ви знайдете усе необхідне для корисного часопроведення.

– Open Culture – це портал, на якому зібрані більше 1000 онлайн-курсів від світових університетів на різну тематику різними мовами: англійською, іспанською, китайською… Переконані, що у такому довгому списку Ви точно знайдете корисний для себе курс.

 

Онлайн-платформи будуть корисними як для студентів, так і для викладачів.

Проводьте час продуктивно і будьте здоровими!