Розробка навчальної програми підвищення кваліфікації працівників підприємств з централізованого теплопостачання

2021 рік розпочинаємо із реалізації нових освітніх проєктів у сфері енергетики!

У рамках програмних завдань USAID Проєкт енергетичної безпеки проведено робочу онлайн-зустріч адміністрації навчально-наукового інституту інноваційних освітніх технологій ЗУНУ з програмним менеджером Європейського банку реконструкції та розвитку Кирилом Томляком і представниками КТ-Енергія. Мета – розробка навчальної програми підвищення кваліфікації працівників підприємств з централізованого теплопостачання.

Директор ННІІОТ Василь Брич, заступник директора ННІІОТ Сергій Гунько і керівниця центру інноваційних розвитку та тренінгів ННІІОТ Олена Борисяк поділились досвідом реалізації освітніх і науково-дослідних проєктів у сфері теплоенергетики, енергосервісу та альтернативної енергетики.

Учасники онлайн-зустрічі сформували структуру навчальної програми для підприємств теплоенергетики західного регіону, а також визначили перелік компетентностей, які необхідні працівникам підприємств теплоенергетики в умовах розбудови «розумних» енергетичних мереж, цифровізації суспільства й використання енергоефективних технологій в домогосподарствах.