Вітаємо випускників магістратури навчально-наукового інституту біоресурсів і природокористування ЗУНУ!

У класичному університеті Тернополя відбулося вручення дипломів магістрам-випускникам навчально-наукового інституту біоресурсів і природокористування.

На урочистому заході були присутні проректор з науково-педагогічної роботи Возьний Казимир Зіновійович, виконувач обов’язків директора ННІБП Шушпанов Дмитро Георгійович, завідувачі кафедр й викладачі.

Від імені ректора Андрія Крисоватого випускників привітав проректор з науково-педагогічної роботи (інноваційний розвиток та інформаційна діяльність) Казимир Возьний й побажав студентам наполегливості, цілеспрямованості, професійного зростання та віри у власні сили.

«Шановні випускники, вітаю із успішним завершенням магістратури. Бажаю Вам великих перспектив, нехай вам з легкістю підкоряються будь-які вершини, нехай задумані плани якомога швидше втіляться в життя. Переконаний, що знання, компетенції, які ви отримали під час навчання будуть корисними у професійному та особистому плані. Завжди раді бачити вас в стінах класичного університету Тернополя!» – сказав у вітальному слові Дмитро Шушпанов, в.о. директора ННІБП.

Приєднався до привітань і завідувач кафедри обліку та економіко-правового забезпечення агропромислового бізнесу Руслан Бруханський: «Ось і настав цей знаменний день, і ви вже дипломовані фахівці. За цей час ми стали єдиною родиною. Я щиро вітаю вас із цією чудовою подією й бажаю, щоб ви вибрали той шлях, який приведе вас до швидкого успіху і фінансового благополуччя. Нехай життя широко розкриє перед вами всі свої можливості!»

До випускників звернувся завідувач кафедри економічної експертизи та землевпорядкування Борис Олегович Язлюк: «Вітаю з отриманням диплома, це довгоочікувана подія для кожного студента. Бажаю Вам успіхів у майбутті, везіння та реалізації планів!».

«Шановні випускники! Вітаю із завершенням навчання. Бажаю вам стати успішними у своїй професії, щоб ви виховали не одного переможця, який би прославив наш університет і країну на весь світ. Здоров’я вам і удачі!» – сказав завідувач кафедри фізичної реабілітації громадського здоров’я і спорту Роман Гах.

Зі словами подяки наставникам та викладачам від імені усіх випускників виступила Марія Южда: «Я вдячна університету за високу якість освіти,  та за атмосферу дружелюбності, поваги, єдності, коли ти з задоволенням, в хорошому настрої йшов до університету, а навчання не було тягарем. Від імені всіх випускників хочу висловити подяку викладачам за внесок в наш розвиток. Дякую!».

Вручаючи дипломи магістрам проректор з науково-педагогічної роботи Возьний Казимир Зіновійович, кожному випускнику побажав бути цілеспрямованими, наполегливими у досягненні своєї мети, адже лише копітка праця та особливі зусилля дають можливість бути успішним та найкращим у професійній діяльності.

Щиро вітаємо наших магістрів із випуском й бажаємо невпинного руху вперед та професійного зростання. Змінюйтеся, але залишайтеся вірними собі!